header

header

23 oktober 2016

Höstsöndag & tillbaka till 80-talet.

Denna söndag har det verkligen varit höst på riktigt. Regn och rusk hela dagen lång och man har inte velat sticka näsan utanför dörren. Tog mig, trots ett grymt motstånd, i alla fall ut på ett löppass i morse och som alltid var det väldigt skönt när man väl kom ut. 

Och visst var det så att trots att jag övervägde att vända 3 ggr i bilen så blev det ett sånt där kanonpass när det gick så himla lätt. Vet inte när benen kändes så pigga senast och det var liksom bara att kötta på. Dom är inte många dom där tillfällena men när dom väl inträffar - herregud så roligt det är att springa då :). 

Annars har det varit lite småsegt. Blev lite minus på sovkontot då jag och M var ute på galej i går. Eller kanske inte galej men väl en rejäl nostalgitripp tillbaka till 80-talet. Vi var nämligen iväg på Rock of 80´s och jösses så bra det var!!

Är man som jag uppväxt under detta pudelrockens årtionde så var detta en riktig hit. Hårdrock har alltid varit och kommer alltid att vara min musik. Och när man åter fick höra smäktande ballader blandat med hederlig röjmusik framförda av fantastiska artister i spandex, nitar, läder och puderfrisyrer - ja då kom många minnen tillbaka vill jag lova. Det blev en resa tillbaka när glamrocken var som störst och vi fick höra låtar av bl a Scorpions, Poison, Alice Cooper, Def Lepard, Bon Jovi, Foreigner, Whitesnake, Twisted Sister, Kiss och Guns`n´Roses så klart. Helnöjd som sagt men jag saknade nog någon låt från Skid Row (mina stora idoler då det begav sig) måste jag säga. 

 The Jungle - baren där showen utspelade sig.


Bruno Mitsogiannis - en av alla grymma artister som uppträdde (hann ta några bilder med mobilen innan jag blev allt för i extas för att hinna med att fota ;) ).

Nu blir det till att invänta junior som följt med en kompis för att testa handboll. Riktigt oväntat men jag är bara glad att hon äntligen vill testa på något. Strunt samma om hon gillar det eller inte men man kan ju inte veta om man aldrig vågar prova.

Ha en fin söndagseftermiddag och kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!