header

header

30 september 2016

F.R.E.D.A.G

Att somna vid 22.45 och sen vakna och inte kunna somna om vid 03.00 - det kan jag lova inte är någon större hit. Detta var precis vad som hände mig i natt och med tanke på den starten på dagen så har det gått segt denna fredag.

Tog mig ut i skogen på en löprunda efter att junior lämnats vid skolan och det var väl förvisso skönt även om det gick tungt. Men att vara i skogen är den bästa medicinen och även om kroppen inte var på topp så blev det bra för humöret att få den där löprundan. Och ytterligare en positiv sak: inte en älgfluga i sikte - äntligen!!

Att vistas i naturen - den klart bästa medicinen ❤︎.

Sen har det mest blivit småärenden som har fixats. Och så har jag tagit mig tid att sticka. Riktigt skönt var det att sitta där med stickningen - avkopplande - och väldigt sövande. Fick lov att lyssna på en pod för att inte slappna av helt och somna.

Helgens planer är inte helt spikade men det blir säkert bra vad vi än tar oss för :). Och just det, sista september i dag. I morgon oktober vilket jag tycker är helt galet.

Ha en fin fredagskväll!

1 kommentar:

  1. Sådana nätter är jobbiga och inte blir det bättre av att man är medveten om hur mycket man behöver de förlorade timmarna av sömn. Men det låter som du hade en riktigt fin fredag trots allt och förhoppningsvis sov du gott i natt? :)

    Ta hand om dig kära Carina och ha en fin helg!♥

    Kram Lotta

    Ps. Underbar bild fylld med så mycket skönhet och stillhet. Magiskt! :)

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!