header

header

26 september 2016

Till slut händer det!


Tänk så många gånger jag åkt förbi denna plats, oftast när jag har tränat. Och under ca 1 års tid har en bild etsat sig fast i mitt minne. En bild som jag så gärna har velat ta men det har liksom aldrig blivit tillfälle.

Det är ju en del som ska klaffa för att få till den där bilden. Man ska ha en modell som har tid och vill ställa upp. Vädret ska stämma för att få till stämningen man vill åt. Inspirationen ska finnas. Modellen ska förmedla den där känslan man vill åt. Nej det är ju inte bara att åka till platsen och smälla av bilden, utan mycket ska som sagt stämma.

För någon vecka sen berättade jag om min idé för en vän och frågade om hon kunde tänka sig att ställa upp som modell. Och jag hade turen att det ville hon gärna. Sen har vi liksom försökt att få till rätt tillfälle (tid, väder etc.) Men i dag, ja då kom det där tillfället som jag väntat på!

Var lite orolig att solen skulle försvinna helt bakom molnen men minsann lyckades vi fånga lagom mycket motljus som jag ville ha i min bild! Och bästa Malin lyckades förmedla precis den känslan jag eftersträvade. Det är en häftig känsla att få till den där bilden som man gått och tänkt på så länge. Till slut så händer det :).

En perfekt start på veckan måste jag säga! Nu hoppas vi att resten av den fortsätter i samma anda :).

En fin kväll önskar jag er!
Kram Carina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för du lämnar några ord hos mig!