header

header

18 september 2016

Vilken helg!!!

Hemma igen efter några dagar i de värmländska skogarna. Kändes som vanligt lite vemodigt att lämna stugan men vi har haft fantastiska dagar i den vackra hösten.

Det har verkligen tagits det lugnt - så till den grad att vi varit totalt förvirrade och glömt massa saker emellanåt - det är kanske så det blir när man slappnar av :). Vi har pratat, skrattat, varit ute, ätit massa god mat och så har det tränats så klart. Det brukar göras det när vi umgås.

Något som grämer mig med just träningen är att mitt knä ställt till det så jag inte kunnat göra det jag velat. Det har blivit rullskidpass för min del då jag tyvärr inte kunde springa. Testade i dag men det gjorde så pass ont i knät att jag inte vågade chansa. Emellanåt lyssnar jag på kroppens signaler. Men egentligen ska jag inte klaga. Det har gått kanonbra att åka på rullisarna och jag har ju fått åka mina favoritrundor.


Nu blir det till att försöka koppla på hjärnan så man fixar att jobba i morgon. Får väl se hur bra jag lyckas med det..... ;).

Trevlig söndag!

1 kommentar:

  1. Magi!!! Älskar bilderna och kompositionen - jag får sådan längtan till höst i Sverige. Hoppas ditt knä blir bättre snart, jag opererades för avsliten menisk i mars så jag vet hur ont det kan göra.

    Kram!!
    (Charmigt sa Charlie :-)

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!