header

header

10 september 2016

En lördag har passerat.

Helg och lördag. I vanliga fall hade jag inlett dagen med ett träningspass men som status är nu är det långt till träning. En vecka har gått sen halsontet flög på mig och en vecka utan träning. Lita på att jag klättrar på väggarna men jag inser ju att det vore helt idiotiskt att ens försöka. Men i dag gick jag loss på juniors hostmedicin och minsann tror jag inte att det blev bättre :).

Helt stilla och vila orkar jag inte vara utan det blev faktiskt städning av övervåningen och putsning av (nästan) alla fönster. Sen drog jag med mini-me ut i skogen på en promenad. Hon jagade pokémon, jag gick och njöt och däremellan pratade vi om allt mellan himmel och jord. Riktigt mysigt måste jag säga.

Min längtan efter att ge mig ut och fånga soluppgången är stor men för tillfället prioriterar jag att sova så mycket som möjligt. Så det är inte bara träningen som får vänta för tillfället. Och min längtan blev inte mindre direkt när jag satt med bilderna nedan, men snart så.....




Hoppas ni haft en bra lördag!
Kram Carina.

1 kommentar:

  1. Usch, vad trist att förkylningen inte har gett med sig Carina. Krya på dig vännen och så hoppas jag att du snart mår bra igen och kan komma ut och träna igen. Jag kan känna igen det där med att klättra på väggarna. Efter att ha varit knockad i snart 2 veckor av den segaste förkylning jag någonsin varit med om börjar jag bli frustrerad av att inte orka något och konstant hosta. Men jag vet ju att det bara är vila som gäller så jag tar det lugnt. Små steg.

    Krya på dig kära vän och tack för dina fina ord hos mig. Du är en pärla vännen.♥

    Kram på dig

    Ps. Som alltid tycker jag så mycket om dina bilder och ditt härliga bildspråk.♥

    SvaraRadera

Tack för du lämnar några ord hos mig!